nedeľa 24. mája 2015

Čo nového....

Ako pozerám tak pozerám,je to už mesiac čo som tu naposledy niečo dávala:-).Čas veľmi rýchlo ubieha,je tu zajtra pondelok a zrazu je tu piatok,o víkende ani nevravím.Tento nas bol relatívne kludny ,v piatok mi vošlo do krížov po prvýkrát, tak som nútene musela v rámci možnosti oddychovať. Teda navariť som musela:-)Dnes ráno Misku bolelo bruško,vracanie a teraz leží.Veď už dávno nám nič nebolo:-)))Ale preč od chorôb.Mne je už lepšie,teda aspoň sedieť môžem.Na obed sme si objednali po strašne dlhej dobe,hádam aj 8 mesiacov pizzu. Aj mi bolo ľúto peniažkov ,ale....potrebovala som  ten oddych. Ale pizza? Škoda slov, už viem aspoň prečo majú pol roka na dverách oznam že hľadajú kuchára:-)Sklamali ma. Keď už moja výberová Nika povedala ze moja je oveľa lepšia,až som od hrdosti narástla.
Už by sa mohlo konečne vyčasiť.Tráva je už vysoká,treba kosiť.Aj záhradka zarastá.Par fotiek od nás...


Miska chodí na tanečnú, mali vystúpenie na Dni tanca
 
Našla som pri kontajneri ....no nechám to tam:-)
 
 


Aj toto som našla:-)komentár môjho dieťaťa,už si ako rómsky spoluobčania:-)))))




Moja už dávno ušitá Tilda


 Na tomto sme s polovičkou makali cez týždeň



Druha časť caka , tam bude kôra a kvietky


Zakvitnutý orgován u nás



Ďalšia naša snaha, bylinková špirála, môj sen


A takto vypadá naša záhrada








4 komentáre:

  1. Krásna záhrada a poriadne veľká!
    To, čo sa dá nájsť pri kontajneroch, sú niekedy úplne výborné veci. Myslím si, že ten, kto vyhodil vrece vĺn, to nemá v hlave v poriadku. A ten džbánik mi je povedomí, kedysi boli také v nemocniciach, neviem, či ich už vymenili :-)
    Katka, ja by som sa správala tak isto :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem.mne co sa paci tak beriem.ta vlna bola pri smetiach pro romskych spoluobcanoch,takych z polovice normalnych,ze im drevo doviezli a to bolo v nabytku ci kde.bolo toho viac,ale to uz fakt bolo v odpadkoch.toto je ciste:-) .dzbanik je puknuty,ale je pekny.paradu este spravy.a zahrada je obrovska veru,ale plany uz mam:-)

      Odstrániť
  2. Peknú baletku máš doma. :):)
    Kati a záhrada veľká...tam by sa dalo vyšantiť....:):) bylinková špirála super. Som zvedavá na tvoje ďalšie plány so záhradkou.
    A tá vlna, to je úlovok. Dobre si spravila, že si to zobrala. Maj sa krásne. :):):) D. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem Dani.Zahrada veru obrovska.Postupne sa budem na nej realizovat.Ved aj tvoja je krasna,taku istu chcem aj ja:-)pekny dnicek

      Odstrániť